Evijärven sivistyslautakunta jakoi avustuksia

Julkaistu:

Kategoria:

,

EVIJÄRVEN sivistyslautakunta päätti tiistain kokouksessaan yleis- ja kohdeavustusten jakamisesta.

Nuorisotoimen talousarviossa oli varattu toiminta-avustuksiin 5 000 euroa. Avustushakemuksia tuli yhdeksän. Alapään nuorisoseura ry:lle myönnettiin 300 euroa, Evijärven kirkonkylän koulun vanhempainyhdistys ry:lle 300, Evijärven 4H-yhdistykselle 1 100, Evijärven palomiehet ry:lle 300, Evijärven seurakunnalle/RuskaGospelille 300, Evijärven urheilukalastajat ry:lle 400, Evipartio ry:lle 1 000, Inan nuorisoseura ry:lle 500 ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Evijärven paikallisyhdistys ry:lle 800 euroa.

Kulttuuritoimessa avustuksiin oli varattu 2 000 euroa. Hakemuksia tuli seitsemän. Eläkeliiton Evijärven yhdistykselle myönnettiin 400 euroa, Alapään nuorisoseuralle 250, Evijärven kuvataideyhdistys ry:lle 650, Evipartiolle 200, Leena Förstille 200, Seppo Vesterbackalle 100 ja Väinö Tuomaalan museosäätiö rs:lle 200 euroa.

Liikuntatoimella oli jaettavana 8 000 euroa. Hakemuksia saatiin kahdeksan. Lisäksi Evijärven Urheilijoiden yleisurheilujaoston hakemus oli siirretty kylien kehittämisrahan puolelta liikuntatoimen toiminta-avustuksiin. Alapään nuorisoseuralle myönnettiin 400, vanhempainyhdistykselle 200, Evijärven kuntoilukeskus ry:lle 2 900, Evijärven Urheilijoille 3 100, EU:n soutajille 300, EU:n yleisurheilujaostolle 550, Evijärven urheiluautoilijat ry:lle 350 ja Järvi-Pohjanmaan erotuomarikerholle 200 euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.