Erämaan Elämyskeskus vaatii saataviaan Soinilta käräjäoikeuden kautta

Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kyseessä on vahingonkorvausta koskeva haastehakemus sopimuksen rikkomiseen liittyen. Erämaan Elämyskeskus vaatii kunnalta 524 096,12 euroa laillisine korkoineen. Summa koostuu rinteen kiinnipidosta, jonka katsotaan johtuneen kunnan toiminnasta, ostosopimuksen rikkomisesta, polttoaine- ja hinauslaskusta sekä kuluista, joita yritykselle tuli roskien kuljetuksesta pois alueelta, koska kunnallinen jätehuolto ei toiminut.

Vaateen perusteena on 29.10.2019 allekirjoitettu kirjallinen sopimus rinnealueen vuokraamisesta. Sen ovat Soinin kunnan puolesta allekirjoittaneet kunnanjohtaja Juha Viitasaari, ja hallintojohtaja Hannele Hannula, Erämaan Elämyskeskuksen puolesta sopimuksen on allekirjoittanut valtakirjalla Jorma Leppäniemi. Sopimus on kestoltaan 10 vuotta.

Yritys katsoo, että kunta on laiminlyönyt sopimuksessa sovittuja velvollisuuksia, koska yrityksen toiminnalle elintärkeitä perusasioita ei ole laitettu kuntoon.

Kantaja pitää ensisijaisena asian sovittelua.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.