Yksinyrittäjien tuen hakeminen Järvi-Pohjanmaan alueella

Alajärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien yksinyrittäjät voivat nyt hakea valtion kuntien kautta kanavoimaa 2000 euron tukea koronaepidemiasta johtuviin taloudellisiin haasteisiin. Tukea haetaan sähköisesti Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun (JPYP) nettisivujen kautta. Lomake ja ohjeet sen täyttöön löytyvät www.jpyp.fi-etusivulta Klikkaa tästä lisätietoa -osiota klikkaamalla. Linkistä löytyy tietoa muistakin tukimuodoista ja ohjeita koronaepidemian aiheuttamiin hankaluuksiin. Yrittäjät voivat esimerkiksi nyt hakea myös työmarkkinatukea koronakriisin aiheuttamaan työttömyyteen.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan muun muassa tilinpäätös tai veroilmoitus, ote kirjanpidosta ja verovelkatodistus. Kaikki liitteet ja tiedot on oltava hakemuksen täyttäjällä valmiina. Tuki maksetaan kerralla, ja se on tarkoitettu yrityksen juoksevien kulujen hallintaan. Tuki maksetaan yrityksen tilille. Tukea voi hakea 16.3.–31.8. välisenä aikana syntyneisiin kustannuksiin viimeistään 30.9. JPYP käsittelee tukihakemukset ja arvioi tukikelpoisuuden, tukipäätökset tekevät yrityksen sijaintikunnan johtavat viranhaltijat. 

Mikäli hakemuksen täyttämisessä on haasteita tai et ole varma, oletko oikeutettu tukeen, JPYP:n yritysneuvojat auttavat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.