Pyöräretkien kohteeksi tornit ja näköalapaikat

Katajalahden lintutorni on yksi Alajärven liikuntatoimen ja Alajärven Ladun pyöräilykampanjan kohteista.

Julkaistu:

Aihe:

Kampanja-aika on touko-heinäkuu ja kilpailukupongin palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja.

–Itse aion myös kohteissa käydä, kertoi vapaa-aikaohjaaja Kirsti Kivelä. –Voihan sitä ottaa pienen “varaslähdön” ja käydä nyt jo huhtikuun puolella, ja uudelleen kun kampanja alkaa. Tämä bongauskampanja sopii todella hyvin juuri tähän aikaan, kun halutaan vapaa-ajan tekemistä. Kunto nousee ja mieli virkistyy.

Hän kannustaa ottamaan pyöräilymatkoilta kuvia ja jakamaan niitä somessa innostaen samalla muitakin liikkeelle. Kohteita on mukana yhteensä 16. Näkötorneja Alajärven lähialueelta löytyy neljä: Paalijärvi, Pyhävuori, Lakeaharju ja Suokonmäki, lintutorneja kolme: Katajalahti, Verijärvi ja Ylimmäinen, näköalapaikkoja viisi: Pihlajavuori, Selmankallio, Lintuvuori, Kurejokilaakso ja Alajärven korkein kohta Mäksyssä, tukimastoja neljä: Pihlajakangas, Menkijärvi, Levijoen Kirkkokallio, ja keskustan masto. Kartta ja lomake löytyvät kaupungin kotisivulta Vapaa-aika ja matkailu -otsikon alta osiosta Liikunta sekä Kampanjat ja tapahtumat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.