Kauhavan varhaiskasvatuksen, aamu- ja iltapäivätoiminnan ja esiopetuksen kerhotoiminnan maksut jätetään perimättä

KAUHAVAN kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyi yksimielisesti sivistysjohtaja Markku Viitasaaren esitykset siitä, että kaupunki ei peri maksua varhaiskasvatuksesta, jos lapsi hoidetaan kotona. Myöskin koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ja esiopetuksen kerhotoiminnan maksut jätetään perimättä, kun lapsi ei osallistu niihin. 

Päätöksen taustalla on valtioneuvoston suositus, jonka tavoitteena on hidastaa koronavirustartuntojen leviämistä ja suojella riskiryhmiä. Kasvatus- ja opetuslautakunnan päätös on voimassa 18. maaliskuuta ja 13. toukokuuta välisen ajan. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.