Tilannetietoa Etelä-Pohjanmaan koronatilanteesta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yleistilanne Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on pysynyt tähän asti rauhallisena. Merkkejä koronatartuntojen lisääntymisestä ja sairaalahoitoa tarvitsevien potilaiden kasvavasta määrästä on kuitenkin jo näkyvissä.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautitilannetta voi seurata verkkosivulta.  Etusivun punaisesta palkista pääsee ajankohtaisiin tietoihin. Sairaanhoitopiiri julkaisee sivuillaan myös THL:n virallista tietoa koronatilanteesta.

Kansallista tilannetta seurataan ja osastohoidossa olevien potilaiden määrä raportoidaan erityisvastuualueittain THL:n sivuilla. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri kuuluu TAYS-erityisvastuualueeseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.