Kotisairaala saa kipupumpun Novice Oy:n tuella

HANKINTAKONSULTOINTIA ja motivaatiokoulutusta tarjoava Novice Oy lahjoitti Järvi-Pohjanmaan perusturvalle 2020 euroa kotisairaalatoiminnan laitteiden ja työvälineiden hankintaan.

Kotisairaala tarjoaa asiakkaalle yksilöllistä, asiakaslähtöistä ja sairaalatasoista hoitoa omassa kodissa.

Novice Oy:n toimitusjohtaja Antti Savola toteaa, että koronan aiheuttaman häiriötilanteen aikana moni toimiala on joutunut kohtaamaan poikkeuksellisia haasteita, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. –Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tekevät korvaamattoman arvokasta työtä ja perustamani yritys on päättänyt lahjoittaa 2020 euroa kotisairaalatoiminnan kehittämiseen Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella. Lahjoitus kohdennetaan tarvittavien laitteiden ja työvälineiden, muun muassa kipupumpun hankintaan. Tein päätöksen lahjoituksen osoittamisesta Järvi-Pohjanmaan perusturvan kotisairaalalle ja kotisairaalan työntekijöiden työn tukemiseen torstaina 18. maaliskuuta. Lahjoituksen taustalla on Novice Oy:n laajemman vastuullisuus- ja lahjoitusprojektin toteuttaminen, mutta koronan aiheuttaman häiriötilanteen takia olen päättänyt tehdä erillisen lahjoituksen välittömästi.

Savola on lähtöisin Lappajärveltä.

Järvi-Pohjanmaan perusturva kiittää lahjoituksesta kotisairaalantoiminnalle, totesi akuuttiosaston vs. palveluvastaava Minna Koskinen.  –Lahjoitus on erittäin arvokas hiljattain toimintansa aloittaneelle yksikölle.

* juttua muokattu 3.4. 17.23. korjattu Savolan kotipaikkakunta

Jaa juttu: