Kotisairaala saa kipupumpun Novice Oy:n tuella

Julkaistu:

Aihe:

Kotisairaala tarjoaa asiakkaalle yksilöllistä, asiakaslähtöistä ja sairaalatasoista hoitoa omassa kodissa.

Novice Oy:n toimitusjohtaja Antti Savola toteaa, että koronan aiheuttaman häiriötilanteen aikana moni toimiala on joutunut kohtaamaan poikkeuksellisia haasteita, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. –Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tekevät korvaamattoman arvokasta työtä ja perustamani yritys on päättänyt lahjoittaa 2020 euroa kotisairaalatoiminnan kehittämiseen Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella. Lahjoitus kohdennetaan tarvittavien laitteiden ja työvälineiden, muun muassa kipupumpun hankintaan. Tein päätöksen lahjoituksen osoittamisesta Järvi-Pohjanmaan perusturvan kotisairaalalle ja kotisairaalan työntekijöiden työn tukemiseen torstaina 18. maaliskuuta. Lahjoituksen taustalla on Novice Oy:n laajemman vastuullisuus- ja lahjoitusprojektin toteuttaminen, mutta koronan aiheuttaman häiriötilanteen takia olen päättänyt tehdä erillisen lahjoituksen välittömästi.

Savola on lähtöisin Lappajärveltä.

Järvi-Pohjanmaan perusturva kiittää lahjoituksesta kotisairaalantoiminnalle, totesi akuuttiosaston vs. palveluvastaava Minna Koskinen.  –Lahjoitus on erittäin arvokas hiljattain toimintansa aloittaneelle yksikölle.

* juttua muokattu 3.4. 17.23. korjattu Savolan kotipaikkakunta

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.