Suun terveydenhoito supistaa toimintaansa Kaksineuvoisessa

Julkaistu:

Aihe:

KUNTAYHTYMÄ Kaksineuvoisen suun terveydenhoito supistaa toimintaansa koronaepidemian aikana. Poikkeustilanteen aikana keskitytään hoitamaan vain kiireelliset ja esimerkiksi oikomishoidon kannalta välttämättömät toimenpiteet.

Tarkastukset ja kiireettömät hoidot perutaan. Ajanvarauksesta ollaan yhteydessä jo ajan saaneisiin potilaisiin.

Toiminta on keskitetty Kauhavan hyvinvointiasemalle. Rajoitetusti se jatkuu Ylihärmässä ja Evijärvellä. Alahärmän ja Kortesjärven toimipisteet on suljettu toistaiseksi.

Potilaalle, jolla on hengitystieinfektio, kuume tai koronavirusinfektio, tai joka epäilee että hänellä on jokin niistä, annetaan vain välttämätön päivystyksellinen hoito. Samoin tehdään niiden potilaiden kanssa, joiden lähipiirissä on hengitystieinfektion oireita, kuumetta tai koronavirukseen sairastunut henkilö. Vain välttämätöntä päivystyksellistä hoitoa annetaan myös heille, jotka ovat käyneet ulkomailla 14 vuorokauden sisällä. Nämä hoidot on keskitetty Alahärmän hammashoitolaan ja niistä sovitaan erikseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.