Kaksineuvoinen aloittaa ”Kuinka voit?” -puhelut yli 70-vuotiaille kauhavalaisille ja evijärveläisille

Julkaistu:

Aihe:

SUOMEN hallitus ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat ohjeistaneet yli 70-vuotiaita henkilöitä olemaan koronan vuoksi karanteeninomaisissa olosuhteissa ja siten suojaamaan itseään tautitartunnalta. Tähän liittyen kuntayhtymä Kaksineuvoinen aloittaa tämän viikon aikana ”Kuinka voit?” -puhelut yli 70-vuotiaille koko kuntayhtymän alueen asukkaille.

Puheluissa kartoitetaan kotona pärjäämistä poikkeusoloissa sekä ohjataan ja neuvotaan tarvittavista palveluista. ”Kuinka voit?” -puhelut aloitetaan ensiksi vanhimmista ikäluokista. Puhelut soitetaan vain sellaisille henkilöille, jotka eivät ole tehostetun palveluasumisen tai säännöllisen kotihoidon palveluiden piirissä.

–Haluamme näin osaltamme pitää huolta alueemme ikäihmisistä tässä kurjassa tilanteessa ja tarjota apua, jos sellaiseen on tarvetta, kuntayhtymän tiedotteessa kerrotaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.