Kortesjärven S-market: ”Pyritään pitämään edes kaupat auki”

Niko Kinnunen pahoittelee, että Kortesjärven S-market ei pysty järjestämään omaa kotiinkuljetuspalveluaan. Hän kertoo myös, että esimerkiksi pandemian aiheuttama hamstraus on vähentynyt hänen kaupassaan. Arkistokuva.

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN S-marketissa ei omia kotiinkuljetus- tai muita palveluita pystytä tarjoamaan, marketpäällikkö Niko Kinnunen pahoittelee. Kaupungin aloittama kauppakassipalvelu toimii kuitenkin hänen mukaansa hänen kaupassaankin, koska kaupunki huolehtii keräilystä ja kuljetuksesta.

–Valitettavasti emme pysty mitään omaa palvelua tarjoamaan. S-ryhmä on tehnyt siitä yhteisen linjauksen. Pyritään pitämään edes kaupat auki, hän sanoo. –Rahoitusasioissa tulemme vastaan sen verran kuin voidaan. Jos asiakas tarvitsee esimerkiksi väliaikaisen ruokatilin, niin sellaisen avaamme, ettei tarvitse rahan kanssa velpata. Kuljetuksiin ja muuhun sellaiseen meillä ei kuitenkaan ole resursseja tällä hetkellä.

Kinnunen kertoo, että hamstrausta esiintyi aluksi, mutta se on tasaantunut.

–Ihmiset ehkä ostavat vähän enemmän kerralla ja käyvät harvemmin kaupassa, mikä on ihan fiksu ratkaisu, hän pohtii. –Tavaraa tulee meille tasaisesti koko ajan, mutta kaikkea ei ole välttämättä joka päivä. Jokainen varmasti ymmärtää, että tavaranpuutteita on, kun Euroopassa ja joka puolella tehtaat ovat kiinni. Teemme parhaamme ja myymme sitä, mitä on.

–Henkilökohtainen mielipiteeni on, että toivoisin että nyt arvostettaisiin myös suomalaista maanviljelystä. Toimitusongelmia on ensimmäisenä kaikessa, mikä tulee ulkomailta, hän lisää.

Hän kertoo, että luonnollisesti esimerkiksi siivousta on lisätty hänen kaupassaan, ja kassat pidetään desinfioituina, jotta asiointi olisi mahdollisimman turvallista. Kassalle ollaan myös hankkimassa myös asiakkaiden toivomaa pleksiseinää.

–Valitettavasti en osaa sanoa, millä aikataululla, mutta se on työn alla. Ne tilataan meidän kaikkiin marketteihin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.