Kauhavalla toimivan POP Pankki Pohjanmaan fuusio toteutui

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

MUUN MUASSA Kortesjärvellä, Kauhavalla ja Härmissä toimivan POP Pankki Pohjanmaan sekä Tiistenjoen ja Sievin POP Pankkien osuuskuntakokoukset ovat hyväksyneet sulautumisaiesuunnitelman. Pankkiketjujen fuusioaikeista kerrottiin tammikuun lopulla.

Tiistenjoen ja Sievin POP Pankit yhdistyvät POP Pankki Pohjanmaahan tämän vuoden syyskuussa. Ketjun nimeksi jää POP Pankki Pohjanmaa. Sen tase tulee olemaan lähes 700 miljoonaa euroa. Konttoreja tulee olemaan Seinäjoen ja Oulun välillä kymmenen ja henkilökuntaa noin 70 henkilöä.

–Tämä oli merkittävä päätös asiakkaidemme pankkipalvelujen tulevaisuuden kannalta, vaikkei itse fuusio asiakkaan pankkiarjessa juurikaan näy tilien ja korttien pysyessä samana, summaa POP Pankki Pohjanmaan toimitusjohtaja Hanna Linna. 
 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.