Järvi-Pohjanmaan terveysasemille vain erillisellä ajanvarauksella

Julkaistu:

Aihe:

Koronavirustilanteen vuoksi Järvi-Pohjanmaan perusturvan toimipisteissäpyritään välttämään ylimääräisiä asiakaskontakteja. Tavoitteena on hidastaa koronaviruksen leviämistä sekä turvata henkilöstön terveys ja palvelujen toimivuus. Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa ja terveysasemilla ei tule asioida ilman erillistä ajanvarausta. Kaikissa asioissa pyydetään olemaan ensin yhteydessä puhelimitse. Varatuille ajoille tulee saapua terveenä. Varattuja vastaanottoaikoja pyritään mahdollisuuksien mukaan korvaamaan puhelinvastaanotoilla. Myös reseptienuusinta tapahtuu ainoastaan puhelimitse. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi. Muutoksista tiedotetaan tarvittaessa.

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus palvelee puhelinnumerossa 06 2412 7700

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.