Järvi-Pohjanmaan terveysasemille vain erillisellä ajanvarauksella

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa ja terveysasemilla on tehty koronatilanteen vuoksi muutoksia asiointikäytäntöihin.

Koronavirustilanteen vuoksi Järvi-Pohjanmaan perusturvan toimipisteissäpyritään välttämään ylimääräisiä asiakaskontakteja. Tavoitteena on hidastaa koronaviruksen leviämistä sekä turvata henkilöstön terveys ja palvelujen toimivuus. Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa ja terveysasemilla ei tule asioida ilman erillistä ajanvarausta. Kaikissa asioissa pyydetään olemaan ensin yhteydessä puhelimitse. Varatuille ajoille tulee saapua terveenä. Varattuja vastaanottoaikoja pyritään mahdollisuuksien mukaan korvaamaan puhelinvastaanotoilla. Myös reseptienuusinta tapahtuu ainoastaan puhelimitse. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi. Muutoksista tiedotetaan tarvittaessa.

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus palvelee puhelinnumerossa 06 2412 7700

Jaa juttu: