Koronavirusepidemian johdosta toimitukselle tulleita tiedotteita

Toimitus keräsi tiedotteet nippuun ja julkaisee kaikki tässä samassa artikkelissa jota päivitetään sitä mukaa kuin uusia tiedotteita toimitus@jarviseudunsanomat -sähköpostiin saapuu.

COVID-19 tiedote / Yhdessä hyvinvointia – toimintatiistait Kivitipussa: Lappajärven kunnan vapaa-aikapalvelut ja Hotelli Kivitipun liikuntapalvelut ovat päättänyt lopettaa yli 63-vuotiaille suunnatun yhdessä hyvinvointia -toimintatiistaiden järjestäminen välittömästi kevään 2020 osalta. Huomio, että jo seuraava tiistain 17.3. tapahtuma on peruttu. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme, jos tilanne muuttuu vielä kevään osalta. Varaudumme, että yhdessä hyvinvointia –toimintatiistai toiminta jatkuu seuraavan kerran kesätauon jälkeen elokuussa 2020. Lisätietoa Anssi Kuusela 044 36 99 440 anssi.kuusela@lappajarvi.fi

Purmojärven rukoushuone: Koronavirusepidemian johdosta peruutetaan 18.3. klo 18 pidettäväksi ilmoitettu Juurileipää-raamattuluentotapahtuma ja se siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Sley-Purmojärven osasto, Purmojärven rukoushuoneyhdistys ry.

Järviseudun Omaishoitajat ry/OmaisOiva: Seuraamme viranomaistahoilta annettua tietoa ja ohjeistusta liittyen COVID-19 eli koronavirus pandemiaan. Kaikki ryhmätoiminta ja tilaisuudet on toistaiseksi peruttu. Työntekijät ovat tavoitettavissa arkisin klo 9-14 puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Pia Itäniemi p. 044 2991001 tai omaishoitajayhdistys.pia@gmail.com

Tiina Silvonen p. 045 3275441 tai omaishoitajayhdistys.tiina@gmail.com. Seuraa ilmoittelua verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa tai paikallislehdissä.

Syöpälääkäriluento ke 18.3. Lappajärvellä Taavintuvalla peruttu koronaviruksen takia Valitamme tilannetta, Järviseudun Syöpäosasto.

Kiertävä kahvila Jokikylän kylätalolla 18.3. ja Tarvolan rantatuvalla 20.4. Peruttu suositusten mukaisesti.

Kaikki Aijjoos-toiminnan ryhmät ja tapahtumat perutaan toistaiseksi Suomen hallituksen suositukseen perustuen.

Vimpelin ohjatut kuntosalijumpat peruttu kevätkauden osalta.

EL Evijärven yhdistys lopettaa toistaiseksi kaikki kokoontumiset Eläkeliiton ja piirin suosituksia noudattaen.

EL Kortesjärvi: Pohjoisenalueen karaokekisat Kauhavan Nuorisoseuralla on siirretty lauantaille 23.5. klo 11.

EL Lappajärvi: Vuosikokouksemme to 19.3.  ja kaikki tapahtumat on peruttu.

EL Vimpeli: Yhdistyksemme peruu kaikki lähiajan kokoontumiset ja tapahtumat. Vimpelin vapaa-aikatoimen tiedotteen mukaan myöskin kuntosali- ja sähly jumpat on peruttu koko kevään ajaksi.

Koronatilanteen vaikutukset Evijärven seurakunnan toimintaan:

Evijärven seurakunta on kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti päättänyt luopua toistaiseksi kokoontumisista, jotka eivät ole välttämättömiä seurakunnan perustehtävien hoitamisen kannalta. Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset) sekä rippikoulu toteutetaan sovitusti. Kaikki muu viikkotoiminta ja tilaisuudet jäävät tauolle. 
Seurakunnan työntekijät ovat tukena eri tilanteissa. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät mm. seurakunnan kotisivulta osoitteesta www.evijarvenseurakunta.fi. Sieltä voit seurata myös muuta asiaan liittyvää tiedotusta.

Kauhavan kaupunki: Ennakkotiedoista poiketen Kauhavan kaupunginvaltuusto ei kokoonnu maanantaina 23.3.                     

SPR Länsi-Suomen piiri: Noudatamme Valtioneuvoston 12.3.antamaa linjausta, jossa ohjeistettiin välttämään kaikkia ei-välttämättömiä kokoontumisia sekä sosiaalisia kontakteja. Pääsiäiseen asti (13.4.) piiri peruu kaikki vapaaehtoisille suunnatut koulutukset ja tapahtumat. Tarkempaa tietoa jatkosta annetaan 31.3. Edellä kerrottu kokoontumisrajoite ei koske viranomaisen käynnistämää operatiivista auttamistilannetta.

Järviseudun Parkinsonkerhon tilaisuus 25.3. Kivitipussa peruttu.

Lappajärven kirjastossa Satusirkus -tapahtumat 19.3. – 21.3.2 peruttu.

Kauhavan senioriopettajien elokuvapäivä 26.3. on peruttu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.