Valehtelun SM-kisat perutaan kevään osalta koronaviruksen takia — ne aiotaan silti järjestää vielä tänä vuonna

Pauli Perälä esiintyi viimevuotisissa valehtelun SM-kisoissa.

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN Ylikylän nuorisoseura on päättänyt perua keväälle suunnitellut valehtelun SM-kisat.

–Olemme seuranneet aktiivisesti koronavirukseen liittyvää uutisointia. Tällä hetkellä tilanteet muuttuvat niin nopeasti, että olemme todenneet olevan pienempi paha perua kilpailut tältä keväältä ja siirtää ne järjestettäväksi myöhemmin tilanteen niin salliessa, kertoo nuorisoseuran puheenjohtaja Joonas Autio.

Valehtelun SM-kisoja on järjestetty Ylikylän nuorisoseuralla vuodesta 1995 lähtien. Päätös perumisesta ei ollut helppo.

Mainos

–Tämä on meidän pienen kyläseuran vuoden suurin yksittäinen ponnistus. Päätös perumisesta oli tehtävä ennen kuin markkinointi pyörii täysillä. Nyt hankitut mainosmateriaalit voidaan käyttää uudelleen vielä myöhemminkin, Autio summaa.

Hän kertoo, että nuorisoseura viestii myöhemmin, miten vuoden 2020 kisat on tarkoitus järjestää. 

–Kiitämme jo ilmoittautuneita kisailijoita ja yleisöä joka on odottanut perinteistä tapahtumaamme. Tapahtumaa ei olla lopettamassa. Tarkoitus on huolehtia, että saamme jatkossakin kokoontua hyvien juttujen äärelle naurussa suin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.