All Digital Week -teemapäivä

Maaliskuussa vietetään koko EU:n laajuista All Digital Week-teemaviikkoa, jonka tarkoituksena on kansalaisten digitaitojen kohentaminen, medialukutaidon kehittäminen ja digitalisaation hyötyjen ymmärtäminen.

Myös Kauhavalla pääkirjastossa järjestetään teemaviikon tapahtuma torstaina 26.3. klo 12-19. Tapahtuma on tarkoitettu niin senioreille kuin junioreillekin.

Ohjelmassa @geingOnline -sovellusesittelyä, luentotallenne “Verkon pimeä Puoli”, Jami:n eSports opintojen ja VR-lasien esittelyä, sähköisten palvelujen esittelyä (OmaKanta, Klinik, Hyvis, verkkopankit ym.)

Järjestää SeAMK: @geing Online –hanke sekä SeAMK maakuntakorkeakoulu.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.