All Digital Week -teemapäivä

Julkaistu:

Aihe:

Myös Kauhavalla pääkirjastossa järjestetään teemaviikon tapahtuma torstaina 26.3. klo 12-19. Tapahtuma on tarkoitettu niin senioreille kuin junioreillekin.

Ohjelmassa @geingOnline -sovellusesittelyä, luentotallenne “Verkon pimeä Puoli”, Jami:n eSports opintojen ja VR-lasien esittelyä, sähköisten palvelujen esittelyä (OmaKanta, Klinik, Hyvis, verkkopankit ym.)

Mainos

Järjestää SeAMK: @geing Online –hanke sekä SeAMK maakuntakorkeakoulu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.