Salibandykausi päättyi taisteluun ja hyviin fiiliksiin

Eetu Pyy ja Joonas Lassila Kokkola-pelin tiimellyksessä.

Julkaistu:

Aihe:

Kauden viimeisistä peleistä ei hyvästä taisteluilmeestä huolimatta irronnut pisteitä. SC Kokkola oli vahvempi maalein 2–4 ja Amerikaarto 5–4. SC:n maaleista vastasivat ensimmäisessä ottelussa Niko Pollari (Joni Pollari) sekä Joni Ränkimies (Vili Leppäkangas). Matias Lindfors torjui ilmiömäisesti Kokkolan maalilla. Hän teki 30 torjuntaa, kun Henri Mattsonin vastaava luku oli 14.

Toisessa ottelussa SC:n riveistä maalinteossa onnistuivat Joonas Lassila, Mika Männistö, sekä Mikko Uurinmäki kahdella osumalla, joista toisessa syöttäjänä oli Joni Pollari. Ottelua seurasi monitoimihallilla 120 katsojaa. –Fiilikset on hyvät koko joukkueella, totta kai kotiyleisön edessä jokainen olisi halunnut voittaa, mutta etenkin Amerikaartoa vastaan pelattu tiukka vääntö oli se, mihin oli hyvä lopettaa kausi. Kumpikin joukkue pelasi hyvin eikä tunnetta puuttunut kummastakaan leiristä, tiivisti joukkueen kapteeni Kalle Yli-Kesäniemi joukkueen tunnelmia kauden päättyessä.

–Voittoja ei irronnut siksi, että oltiin hyvistä paikoista huolimatta tehottomia ja hieman ehkä semmoinen viimeinen terävyys koko tekemisestä uupui. Ensimmäinen peli oli kokonaisuutena vaikea, koska vastustaja toteutti omaa pelityyliään erittäin hyvin, eikä löydetty pelin aikana aseita siihen. Toinen peli oli aika kolikon heittoa ja näin päin tällä kertaa. Kuitenkin todella paljon hyviä asioita oli molemmissa peleissä ja etenkin näistä meidän nuorista pojista saa olla ylpeä.

SEURAAVAAN kauteen lähdetään levollisin mielin pienen tauon ja tulevien kesätreenien jälkeen. –Ensi kaudella jatketaan samalla joukkueella niin pitkälti, kun se on mahdollista. Luultavasti kakkosjoukkueesta nousee pelimiehiä meille ja taas meiltä menee sinne. Nämä ratkeaa toki vasta kesällä, mutta pelipaikoista käydään varmasti taas kova kilpailu. Myös pelaajamarkkinoilla käydään totta kai, koska hyviä pelimiehiä mahtuu aina mukaan. Kuitenkin runko meillä on todella hyvä ja joukkuehenki ollut tiivis ja positiivinen koko kauden.

AHKERIMMIN kauden aikana maaleja takoi Niko Pollari (16+4). Mika Männistölle merkittiin tehot 14+10, Mikko Uurinmäelle 12+3 ja Eetu Pyylle 7+7.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.