Sivistysjohtaja ehdottaa, että Kortesjärven koululaiset siirrettäisiin syksyllä Nahkalan kouluun

KAUHAVAN sivistysjohtaja Markku Viitasaari esittää ensi tiistaina kokoontuvalle kasvatus- ja opetuslautakunnalle, että Kortesjärven yhtenäiskoulun 1.–9.-luokkalaiset siirretään syksyllä 2020 Nahkalan kouluun.

Viitasaari ehdottaa, että kortesjärveläisoppilaat olisivat väistössä Nahkalan koululla siihen asti, kunnes uusi koulu valmistuu Kortesjärvelle — tällä tietoa noin kaksi vuotta. Nykyisin he opiskelevat entisellä lentosotakoululla.

Nahkalan koulu jää syksyllä tyhjilleen, kun sen 279 oppilasta siirretään Kauhavan uuteen koulukeskukseen.

Kortesjärven yhtenäiskoulussa oppilaita tulee lukuvuoden alussa olemaan arviolta 194.

–Tyhjilleen jäävä koulurakennus on luonteva paikka Kortesjärven yhtenäiskoulun väistöratkaisuna. Myös olemassaoleva kalustus ja kouluun jäävät opetusvälineet ja -tarvikkeet voidaan hyödyntää Kortesjärven yhtenäiskoulun tarpeisiin, Viitasaari sanoo valmistelutekstissä.

Siitä, minne esikoululaiset ja aamu- ja iltapäivätoiminnan lapset sijoitetaan, kasvatus- ja opetuslautakunta päättää joskus myöhemmin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.