Seurakunnan tiedottamisesta

Tuntui mukavalta olla sunnuntaina Lappajärven kirkossa, kun nuoria henkilöitä siunattiin tehtäviinsä. Kanttori ja diakoni, menestystä ja työn iloa seurakunnassa. Kun saataisiin nuorennusta myös meidän luottamushenkilöihimme. Vaaleissahan se asia järjestyy.

Huoleni on seurakunnan tiedottamisessa. Missä vaiheessa on uuden seurakuntatalon suunnittelu? Mielestäni sen ei tarvitse välttämättä olla ahtaassa paikassa järven rannalla. Aika hyvinhän se on pelannut, vaikka on ollutkin noin kaukana kirkosta. Puolenkymmentä kiinteistöä on tarpeettomana. Minusta se ei riitä, että ne ovat välittäjän papereissa myynnissä. Paikallisiin, maakunnallisiin ja jopa valtakunnalliseen lehteen myynti-ilmoitukset. Tulisi meidän muidenkin seurakuntalaisten keskenään antaa mielipiteitä seurakunnan toiminasta. Saattaisi kiinnostaa myös enemmän hengellinen toiminta, ja sehän olisi hyvä asia.

Jaa juttu: