Kortesjärven päiväkoti myytiin Pub Sivuluisun pitäjille

Pub Sivuluisun Jussi Tuomaala ja Ville Nieminen arkistokuvassa.

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kaupunginhallitus päätti maanantaina myydä Kortesjärven tyhjillään olevan päiväkotirakennuksen Juosvil Oy:lle eli Ville Niemiselle, Jussi Tuomaalalle ja Tenyo Teneville.

Yksitoista tarjoajaa jätti päiväkodista huutokaupassa 104 tarjousta. Pub Sivuluisua pyörittävän kolmikon voittanut tarjous oli 25 175 euroa.

Ville Nieminen ei vielä halua paljastaa, mitä tarkoitusta varten he rakennuksen ostavat.

–Et ole ensimmäinen, joka soittaa, hän kertoi. –Se ei ole vielä julkista tietoa. Meillä on ajatuksia siitä, mitä aletaan tehdä sinne, mutta on vielä muutama mutka matkassa. Ne kun selviävät, niin sitten julkistetaan se tieto.

KORTESJÄRVEN entinen päiväkoti on rakennettu vuonna 1994. Lapset ovat nykyisin Purmojärven entisellä koululla.

Kaupunki pyysi loppuvuodesta tarjouksia Kankaan koulusta, Kortesjärven päiväkodista ja Ylihärmän eläinlääkärin talosta, jossa myös toimi aiemmin päiväkoti. Silloin vain koulu meni kaupaksi, ja kaksi muuta laitettiin huutokaupattaviksi.

Huutokaupassa myös eläinlääkärin talolle löydettiin ostaja. Tmi Jouni Kujanpää ostaa sen 4 225 eurolla.

Kaupunginhallituksen myyntipäätökset eivät mene enää erikseen valtuuston hyväksyttäväksi. Kauppakirjat Kortesjärven päiväkodista ja eläinlääkärin talosta voidaan kuitenkin allekirjoittaa vasta sitten, kun valitusaika on kulunut.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.