Lapinkorvelle Suomen Leijonan ritarikunnan ansioristi

Kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli kiinnitti Markku Lapinkorven rintaan ansiomerkin.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN kunnanvaltuustossa vietettiin maanantaina juhlahetkeä. –Viime itsenäisyyspäivänä tasavallan presidentti on myöntänyt valtuutettu, yrittäjä Markku Lapinkorvelle Suomen Leijonan ritarikunnan ansioristin, totesi valtuuston puheenjohtaja Matti Latvala. Hän luovutti kunnanjohtaja Sam Leijonanmielen kanssa ristin Lapinkorvelle, mitä juhlittiin kakkukahvien merkeissä.

Kokouksen asialistalla oli vain yksi varsinainen asia, sillä kysymyksiä, aloitteita eikä muita asioita tullut esille. Valtuusto hyväksyi Anne Niemen Keskustan valtuustoryhmän puolesta 17. kesäkuuta 2019 tekemän aloitteen merkittävän loppuun käsitellyksi. Esityksessä ehdotettiin vapaa-aika- ja kulttuuritoimen lautakunnan perustamista. Lautakunta on nyt toiminnassa.

Vaikka kokous itsessään kesti kaikkineen vain kymmenen minuuttia, oli valtuutettujen ilta huomattavasti pidempi. Ennen valtuuston kokousta valtuutetut ja viranhaltijat pitivät tiedotus- ja keskustelutilaisuuden BDO:n, kunnan tilintarkastusyhteisön, juuri valmistuneen raportin tiimoilta, jonka asiantuntija heille esitteli. Kokouksen jälkeen valtuutetut jäivät Matti Latvalan kutsumina keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Kyseisistä asioista ja niiden valmistelun etenemisestä tiedotetaan kevään aikana, kertoi kuntajohto. –Meneillään on positiivista pöhinää, totesi kunnanhallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso.

edit. 3.3.2020 klo 10.33 Lisätty kaksi viimeistä lausetta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.