Sisäpelin takkuilu ei huoleta Hylkilää

Janne Mäkelän harjoituskausi on sujunut hyvin, kertoi Markku Hylkilä. Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mailan varressa kotiuttajajokerit Perttu Ruuska ja Janne Mäkelä kykenivät onnistuneisiin ratkaisuihin vastaten juoksuista edellisen ottelun tapaan. Juoksuja toivat Teemu Isoketo, Mikko Kanala, Elmeri Anttila, Jere Saukko ja Matias Rinta-aho. Muilta osin sisäpeli ei ollut parhaassa terässään. –Hyvä, että pystytään voittamaan, vaikka suoritusvarmuudessa on vielä tekemistä, totesi pelinjohtaja Markku Hylkilä. Hän ei myöntänyt olevansa asiasta lainkaan huolissaan.

–Harjoittelun painopiste on ollut ulkopelissä. Tärkeintä on, että se pitää, sisäpeli voi vähän ailahdellakin. Nyt ulkopeli oli kerrassaan hyvällä mallilla. Sisäpeliharjoittelun vähyys ja rutiinin puute tuntuivat lyöntivarmuudessa. Nyt viikko-ohjelma painottuu sisäpeliin, ja uskon, että se näkyy alkulohkon viimeisessä ottelussa. Tällä arsenaalilla sisäpeli tulee erittäin hyvään tikkiin kauden edetessä.

Janne Mäkelä saa harteilleen ykköskotiuttajan viitan. –Hänellä on allaan erittäin onnistunut harjoituskausi ja varmuus näkyy kaikessa tekemisessä. On ollut ilo seurata myös Pertun (Ruuska) tekemistä. Hänen lukkaroinnissaan on tapahtunut valtava kehityskaari ensimmäisistä harjoituspeleistä KossU-otteluun ja nyt tähän KaMa-peliin. Hän pystyy analysoimaan omaa tekemistään, ottaa vastaan ideoita ja vinkkejä ja siirtää ne heti peliin.

SEURAAVAN ottelunsa Veto pelaa Seinäjoella 1. maaliskuuta kello 16 JymyJusseja vastaan. Veto on lohkonsa ainoana voittanut molemmat pelaamansa ottelut, joten yksikin piste takaa sille pääsyn lopputurnaukseen. –Haluamme päästä pelaamaan hallikauden parhaat pelimme Kuortaneelle. Pyritään pysymään kunnossa ja terveinä, sen eteen tehdään töitä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.