Leppäniemi nappasi judon SM-hopeaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LAPPAJÄRVEN veikkoja edustava vimpeliläinen Vilma Leppäniemi kisasi 15. helmikuuta Nummelassa judon U18- ja U21-sarjojen SM-kisoissa. N21-70 -sarjassa kilpaileva Leppäniemi sijoittui toiseksi Orimattilan JS:a edustavan Lotta Vahen jälkeen.

Lappajärveläinen Emilia Kujala sijoittui neljänneksi T18 +63 sarjassa. 15-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Eino Leppäniemi osallistui ensimmäistä kertaa U18-ikäisten SM-kisoihin saaden arvokasta kisakokemusta.

Kuluvan kauden päätavoite ovat Leppäniemen osalta ylioppilaskirjoitukset. –Lukeminen varmaankin vähän verottaa aikaa treenaamiselta, mutta hyvällä aikatauluttamisella ehtii paljon.

Hän on kisannut tänä vuonna vain kahdesti. 25. tammikuuta Tampereella käydyissä Samurai Cup- kisoissa Vilma Leppäniemi oli niin ikään toinen. Samoissa kisoissa Eino Leppäniemi sijoittui P15 60 -sarjassa kolmanneksi ja Emilia Kujala T18 +63 -sarjan neljänneksi.

–Kisakalenteriin on merkitty huhtikuussa järjestettävät PM-kisat sekä toukokuiset aikuisten SM-kisat. Kauden pääkisa ovat nuo PM:t.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.