Pienkerrostalo paloi asumiskelvottomaksi Alajärvellä

Pelastuslaitos tutkii Kauppakadulla sattuneen tulipalon syttymissyytä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Savu levisi siitä asunnosta, jossa paloi, muihinkin asuntoihin. Päivystävä palomestari Ville Kultalahti kertoi, että palokunta pelasti asunnosta, jossa palo oli syttynyt, yhden henkilön vakavasti loukkaantuneena. Toisesta asunnosta tuotiin yksi henkilö, jolla ei ollut isompia vammoja. –Kolmannesta asunnosta haettiin myöhemmin kaksi kissaa.

Palo sammutettu ja raivaustyöt käynnissä. –Talo on asumiskelvoton. Teemme jälkivahinkojen torjuntaa ja tuuletamme rakennusta. Sen jälkeen pääsemme rauhassa tutkimaan palon syttymissyytä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.