Tosi märkää vettä

Evijärven vedenpinnan nosto 10 sentillä entiseen tasoon, jossa se oli aiemmin jo toistakymmentä vuotta, näyttää nyt aiheuttavan rantapeltojen vettymistä Kortesjärvellä asti. Satojen mökkiläisten mielipide ja huoli järven tilasta ei merkitse mitään muutaman rantapellon vettymisen rinnalla, siis 10 senttiä kaataa elinkeinon, jos ei rakenneta miljoonien pumppaamoita ympäri järveä.

Täysin naurettavaa puuhastelua, ja ely-keskus kyselee samaa selväksi tullutta asiaa vuodesta toiseen, sadat mökkiläiset ovat kantansa ilmaisseet. Naapurikunnastakin jo vaaditaan pumppaamoja Evijärveen, ettei vesi nouse sinne asti, niillä kun ei omaa järveä ole.

Nimimerkki “Ottaa Pohjaan”

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.