Ennenaikainen kevät yllätti Kettusaarihiihdon järjestäjät

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN Kettusaarihiihtoa ei voidakaan pitää lauantaina 22. helmikuuta, kuten tähän asti on suunniteltu.

Syynä on lämmin ja märkä sää. Antti Saari kunnan liikuntatoimesta kertoo, että nyt joudutaan miettimään, siirretäänkö kilpailua tuonnemmaksi vai perutaanko se kokonaan.

–Seuraavat kymmenen päivää näyttää olevan tällaista säätä, eikä järvelle ole asiaa. Valaistulla ladullakin on liian vähän lunta kilpailun pitämiseen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että hiihdot joudutaan perumaan, mutta katsotaan tuleeko talvi uudelleen, hän pohtii.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.