Tulet ja kuu valaisevat Kuutamohiihtoja

ALAJÄRVEN liikuntapalveluiden ja Alajärven Ladun järjestämät Kuutamohiihdot 2020 hiihdellään ensi viikolla Lehtimäellä ja Alajärvellä.

–Ehkä viimeinkin päästään tänä talvena järjestämään hiihtotapahtumaa. Toivotaan, että lumet pysyvät ja kuutamo näkyy, toteaa vapaa-aikapalveluiden vastaava ohjaaja Kirsti Kivelä. –Kohtaamispaikoilla palavat eränuotiot tai kotavalkeat ja reitit ovat merkitty ulkotulilla.

Lehtimäellä sujahdetaan matkaan maanantaina 10. helmikuuta kello 18.30. Lähtöpaikkana on Valkealammen hiihtostadion. Reitti kulkee välillä Valkealampi-Jäkälämäen kota-Valkealampi. Se on noin viiden kilometrin mittainen. Lähtöpaikalla on mehutarjoilua, stadionin laavulla makkaranpaistoa ja Jäkälämäen kodalla mehua, lupaa Kivelä. Tapahtumaan on säävaraus: mikäli lumitilanne on heikko, niin lyhyempi ensilumen latureitti ja sauvakävelyreitti merkitään ulkotulilla.

ALAJÄRVELLÄ hiihdellään tiistaina 11. helmikuuta kello 18.30–21.00 Alajärven keskustan kuntoradalla. Matka vapaasti valittavissa yhdestä viiteen kilometriin, perinteinen tai vapaa. Mikäli lumitilanne on heikko, niin sauvakävellään.

Molemmissa tapahtumissa arvotaan osallistujien kesken tuotepalkintoja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.