Yhteisyrittäjyys jakaa pienyrittäjän taakkaa

Miia Saukko yhdistää äitiysvapaan ja yrittäjyyden Niittylä Home -putiikissa Liona-tyttären ehdoilla.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kivijalkaputiikki oli takaraivossa lähes alusta alkaen, mutta mahdollisuus sen toteuttamiseen syntyi perheen kuopuksen Lionan ja äitiysloman myötä. –Syksyllä luin, että Paapon yrittäjä Anne Nenonen etsiskelee toista yrittäjää kaverikseen ja otin häneen yhteyttä. Anne oli kysynyt minua yhteisyrittäjäksi jo pian perustettuani nettikaupan, mutta silloin se ei ollut mahdollista. Toin varastoni tänne jo seuraavalla viikolla. Yksi syy tapahtumien nopeaan kulkuun oli se, että varastosopimukseni Seinäjoella oli päättymässä. Joskus asiat vain loksahtelevat kohdalleen. Oli kiva saada tuotteet tänne esille ihmisten ihailtaviksi ja hipelöitäviksi!

Yhteisyrittäjyys hakee vielä muotoaan. –Tästä on hyvä kokemus. Vuorottelemme ja avitamme toisiamme. Haluan kannustaa muitakin yrittäjyyteen, etenkin yhteisyrittäjyyteen. Moni pienyrittäjä väsyy tehdessään yksin pitkää päivää.

Niittylä Home on avoinna aina kun Paapokin, mutta tällä hetkellä Miia Saukko yrittää Lionan ehdoilla. –Joskus pidämme kotipäiviä.

Netti- ja kivijalkakauppa tukevat Saukon näkemyksen mukaan toisiaan. –On hienoa voida palvella monipuolisesti. Putiikki lisää myös nettikaupan uskottavuutta.

Kollegat ovat kyselleet, onko Saukko jättänyt englannin open hommat kokonaan. –En ole tehnyt mitään päätöksiä, katson päivän kerrallaan! Tämä on mielenkiintoista, ja minulle merkitsee paljon ihmisten kohtaaminen sen sijaan, että olisin koneen äärellä tai vain kotona Lionan kanssa. Hänkin viihtyy täällä, kun on ihmisiä ympärillä.

NIITTYLÄ Homen valikoimissa on ruotsalaista ja tanskalaista muotoilua, joista Saukko itse pitää paljon. –Skandinaavisen selkeää, mutta maalaisromanttisella ja boheemilla vivahteella. Viehtymykseni vanhaan tavaraan näkyy täällä. Tykkään sekoitella antiikkia, retroa ja uutta, niin syntyy mielenkiintoinen tyyli. Uskon omaan formaattiini: tämä on ihana kauppa täynnä mielenkiintoista tavaraa. Aikaa ja voimavaroja lisäämällä sitä olisi mahdollisuus kasvattaakin.

Trendeistä käsityöhenkisyys on esillä putiikissa monella tapaa. –Samoin luonnonläheiset värit ja materiaalit. Niihin voi kotona yhdistää mustaa ja vahvoja värejä, kuten turkoosia tai vihreää. Metalleista messinki on voimakkaasti pinnalla tällä hetkellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.