Investoinneista puolet siirtyi tälle vuodelle

Evijärven kunnanhallitus kävi kokouksessaan 20. tammikuuta läpi viime vuoden investointihankkeiden toteutumista.

EVIJÄRVEN kunnanhallitus kävi kokouksessaan 20. tammikuuta läpi viime vuoden investointihankkeiden toteutumista.

Vuoden 2019 investointiohjelmassa oli varattu 2,4 miljoonaa euroa erilaisiin hankkeisiin. 16. tammikuuta mennessä niistä oli euromääräisesti toteutunut 1,1 miljoonaa euroa eli 47 prosenttia.

Esimerkiksi kirkonkylän koulun jääkiekkokaukalon muuttamiseen tekojääksi käytettiin 279 500 euroa, järven kunnostukseen 53 900 euroa, urheilukentän katsomoon ja aitaan 44 800 euroa ja hirsikoulun laajennukseen 275 000 euroa. Hyötykäyttöaseman siirrosta teollisuusalueella kertyi vuonna 2019 investointikuluja 141 000 euroa.

PÄIVÄKOTIRAKENTAMISEEN oli varattu rahaa joko olemassa olevan rakennuksen ostoon tai uuden rakennuttamiseen. Kuntaan päätettiin rakentaa uusi päiväkoti, jonka suunnitteluttamiseksi ja rakennuttamiseksi perustettiin työryhmä. Päiväkodin kilpailutus on tehty ja rakentaminen ajoittuu vuodelle 2020.

Antinrinteen saneeraukseen varatuista rahoista iso osa jäi käyttämättä. Saneerauksen suunnittelu on lähes valmis ja saneerauksen toteutus on vuoden 2020 aikana.

Myös vesijohtoverkoston peruskorjaukseen ja runkolinjojen uusimiseen varatuista rahoista jäi iso osa käyttämättä. Vesitorni–Lahdenkylä-runkolinjan uusimisen suunnittelutyö viivästyi. Se toteutetaan vuoden 2020 aikana.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.