Kujalat ja Tuulia Timo tehokkaina Catz-pelissä

Anni Kujala oli hyvässä vireessä Catzia vastaan pelatussa ottelussa. Arkistokuva.
Vimpelin Veto oli vähällä yllättää sarjan kolmannella sijalla olevan Catzin naisten Korisliigan ottelussa lauantaina. ViVe kurotti vielä ottelun viimeisellä minuutilla tasoihin Jamee Swan pussittaessa kolme vapaaheittoa, joten ottelussa pelattiin harvinainen viiden minuutin lisäaika. Peli päättyi lukemiin 81–78 (14–13, 12–21, 21–17, 20–16, 14–11).

16 pistettä viimeistellyt Anni Kujala valittiin ottelussa Vedon parhaaksi. Riikka Kujala teki 14 pistettä. –Joukkueena hyvä taistelu, Anni Kujala luonnehti peliä. –Oltiin pelissä alusta asti mukana, mikä ei ole itsestäänselvyys pitkillä vieraspelimatkoilla. Näytti, että päästäisiin siinä vähän karkuunkin, mutta loppua kohti vähän väsyttiin ja Catz pelasi viisaasti viimeiset minuutit. Omaan peliin olen tyytyväinen, tänään oli hyvä heittopäivä.

Valmentaja Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen suomalaisten pelaajien onnistumisiin. –Heittopaikkoja aukesi, ja he käyttivät niitä hyvin.

–Tiedettiin, että ykköstakamies Jones puuttuu, yritettiin saada pallo ylös ja painostaa, hän kertasi ottelua. –Catz halusi pelistä temmon pois, ja onnistui siinä ajoittain, eikä päästy nyt juoksemaan ihan niin paljon kuin haluttiin. Olihan se loppu tiukkaa ja kuitenkin noustiin jatkoajalle, se oli kova suoritus. Lopullinen ratkaisu oli hyvin pienestä kiinni, puolustuksessa tuli ehkä pieniä henkilökohtaisia virheitä. Natalia Dayn palloskriinit tuottivat meille ongelmia, ei löydetty kunnon konseptia, miten siinä olisi pitänyt puolustaa. Ollaan hävitty nyt paljon tiukkoja pelejä, toivottavasti suunta kääntyy toisin päin.

Minttu Isoranta kirjautti tehot 3/1/1, Riikka Kujala 14/3/1, Abria Trice 10/5/3, Anni Kujala 16/5, Taru Timo 3/2, Amy Griifin 20/6/4 ja Jamee Swan 12/19/3.

Mainos

ENSIMMÄISTÄ kauttaan Lappeenrannassa pelaava vimpeliläinen Tuulia Timo (18/2) heitti ottelun loppuhetkillä kaksi komeaa kolmosta ja sai valmentaja Mika Haakanalta hyvää palautetta. –Hän on pelannut viimeisen pari kuukautta 12–15 pisteen keskiarvolla.

Joulukuussa HyPoa vastaan pelatussa ottelussa Tuulia Timo teki 23 pistettä.

VETO on sarjan yhdeksännellä sijalla kuudella pisteellään. ToPo ja HBA ovat edellisillä sijoilla, niillä on kummallakin 10 pistettä.

Lauantaina ohjelmassa on kotiottelu EBT:tä vastaan. Tilastoissa Veto on sitä keskiarvojen valossa edellä muun muassa tehokkuudessa ja heittoprosenteissa sekä torjunnoissa. Tehdyt pisteet ovat lähes tasoissa. EBT on, samoin kuin Veto, hävinnyt neljä viimeistä otteluaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.