Alajärven Nesteelle murtautuneita etsitään

ALAJÄRVEN Nesteellä kävi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kutsumattomia vieraita.

Yrittäjä Jari Hämeenniemi kertoo, että hän sai hälytyksen huoltoasemalta, ja hänen tullessaan paikalle olivat murtautujat, kaksi kommandopipoilla kasvonsa peittänyttä henkilöä, poissa, samoin suuri määrä savukkeita. Hämäräpuuhissa olleet henkilöä tallentuivat yrityksen turvakameraan. Nyt Hämeenniemi toivoo kameran kuvien auttavan rikollisten kiinni saamisessa. Hän on jakanut kuvat Nesteen facebook-tilillä. Vihjeitä onkin jo tullut, mutta niitä kaivataan lisää. –Lähialueen yrittäjät ovat luvanneet tutkia omia tallenteitaan lisävihjeiden saamiseksi. Välitän kaikki tiedot poliisille.

–Ilmeisesti vastaavanlaisia murtoja on ollut alueella useammassa paikassa muutaman tunnin välein.


Tutkinnanjohtaja Mirja Lahti Pohjanmaan poliisista kertoi, että esitutkinta on alussa.

Jaa juttu: