Kauhavan kaupunginkirjasto muuttuu ensi viikonloppuna peliareenaksi

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kirjaston ja elämänlaatupalveluiden uusi pelitapahtuma KauhaValhalla valtaa kaupunginkirjaston tilat ensi viikonloppuna 25.–26. tammikuuta.

Tapahtuma tarjoaa mukavaa tekemistä ja samanhenkistä seuraa pelien ystäville. Kilpailuhenkisille pelaajille on luvassa turnauksia PC:llä CS:GO:ssa, Overwatchissa sekä Fortnitessä. Konsoleilla puolestaan selvitetään paras NHL20- ja Super Smash Bros-pelaaja.

PC:llä pelattaviin turnauksiin tulee ilmoittautua etukäteen, mutta konsoleilla pelattaviin turnauksiin on mahdollista ilmoittautua vielä paikan päälläkin.

Konsoliturnaukset pelataan kirjaston konsoleilla ja PC-turnaukset jokaisen omalla koneella.

CS-turnauksen vetää tapahtuman yhteistyökumppanin Järviseudun ammatti-instituutti Jamin esport-linja, joka tuo paikalle myös pelikonepisteen, jossa pääsee pelaamaan pelkällä vierailijalipulla ilman oman konepaikan varaamista.

–Vaikka et olisikaan kilpailuhenkinen, niin tapahtuma tarjoaa myös paljon muuta. Vanhemmat pelaajat pääsevät kokemaan nostalgiaa retropelinurkkauksessa, ja tarjolla on myös virtuaalitodellisuutta VR-lasien muodossa, tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo kertoo.

Tapahtumassa pidetään lisäksi keskustelupaneeli ammattipelaamisesta, missä käsitellään pelaamisen lisäksi fyysisen kunnon ylläpidon tärkeyttä sekä elämänhallintaa yleisesti.

–​KauhaValhalla on otettu hyvin vastaan, ja yli puolet kone- ja konsolipaikoista on varattu etukäteen. Vielä kuitenkin mahtuu mukaan, ja olisi hienoa saada paikalle erityisesti lisää konsolipuolen pelaajia, Erkinheimo sanoo. –Onnistuimme saamaan tapahtumalle hyvin yhteistyökumppaneita, mikä mahdollistaa hyvät turnauspalkinnot​.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.