Vedon korisnaiset kohtaavat lauantaina Kouvottaret

Abria Trice teki eniten pisteitä Vedon ja Kouvottarien välisessä ottelussa (23). Arkistokuva.

Lauantaina Veto kohtaa Kouvottaret liikuntahallilla. Sarjakakkosena olevan Kouvottarien ja Vedon keskinäisistä 12 Korisliiga-ottelusta Veto on voittanut vain kolme, ja Kouvottaret ovat tilastoissa hieman Vetoa edellä. Luvassa lienee vauhdikasta koripalloa, kun sarjan kovimpiin pisteentekijöihin kuuluvat Trice ja Griffin iskevät yhteen Kouvottarien Ameryst Alstonin ja Camille Zimmermanin kanssa. Järviseudun Sanomat isännöi ottelua.

VEDON Korisliiga-joukkue kärsi niukkaakin niukemman tappion sunnuntaina Hyvinkäällä, kun ottelu Pontevaa vastaan päättyi numeroin 61–60. Voitto oli Pontevalle kauden ensimmäinen. Veto on kevään ensimmäisen pelikierroksen jälkeen sarjan toiseksi viimeisellä tilalla, kun sillä on koossa kuusi pistettä.

Vedolla oli joulutauon jälkeen alla kaksi yhteistä harjoitusta, ja se näkyi joukkueen otteissa. Ensimmäisellä puoliajalla puolustaminen oli huolimatonta ja terävyys puuttui, luonnehti Havu. –HyPo pääsi tekemään helppoja koreja. Kristina Balticin kanssa ei pärjätty tänään ollenkaan ja hän pääsi liian helposti pelaamaan yksi vastaan yksi korin alla.

Baltic nakutti 22 pistettä, nappasi 20 puolustuslevypalloa ja antoi neljä syöttöä. Titta-Riina Lepistö antoi tulitukea 17 pisteellään.

Ottelu oli jännittävä aina viimeiselle minuutille saakka. Miina Lapila toi Vedon pisteen päähän, kun peliä oli jäljellä vajaa kaksi minuuttia. Baltic onnistui kahden pisteen hyppyheitossa, hetkeä myöhemmin saman teki Abria Trice. Veto otti aikalisän, minkä jälkeen Trice pääsi vielä heittämään kakkosen, mutta ei saanut sitä sisään.

Voitto jäi kiinni lopulta hyökkäyspään pelaamisesta ja heittoprosenteista, Havu tiivisti. Levypallot Veto hävisi niukasti 47–45.

–Parannettiin toiselle puoliajalle. Siihen olen tyytyväinen, että noustiin 17 pisteen päästä vielä pelaamaan voitosta.   

Abria Trice oli Vedon ahkerin pistenikkari, hän kirjautti tehot 23/7. Muiden vetolaisten tehot olivat: Riikka Kujala 8/2/2, Taru Timo 5/4/2, Miina Lapila 6/0/1 ja Jamee Swan 3/13. Kentällä nähtiin myös Anni Kujala ja Minttu Isoranta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.