Lasten ja nuorten liikuttaja Johanna Kujala sai Evijärvi-palkinnon

Palkinnon saanut Johanna Kujala vetää muun muassa lasten hiihtokouluja. Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LIONS Club myönsi loppuvuodesta perinteisen Evijärvi-palkinnon urheilija Johanna Kujalalle.

Palkitsemisperusteena oli paitsi hänen esimerkillinen, urheilullinen elämäntapansa — hän harrastaa kesäisin juoksua ja talvisin hiihtoa ja kilpailee molemmissa — mutta myös hänen vuosia jatkunut vapaaehtoistyönsä lasten ja nuorten liikuttamisessa. Kujala on pitänyt lapsille muun muassa hiihto- ja yleisurheilukouluja. Sen lisäksi hän on mukana toimitsijana vuoden ympäri kaikissa lasten ja aikuistenkin urheilukisoissa, joita Evijärvellä järjestetään.

”Miten harrastuksesta voidaan palkita?”, Kujala kertoo ajatelleensa ensin huomionosoituksesta kuultuaan. Hän oli siitä kuitenkin todella kiitollinen.

–Hienoa, että tätä vapaaehtoistyötä urheilun parissa arvostetaan, hän sanoo. –Minullehan tämä oma urheilu ja muiden liikuttaminen ovat ennen kaikkea rakkaita harrastuksia, ja pidän tärkeänä jakaa omaa tietämystä urheilusta myös muille, koska itselle urheilu on antanut vuosien saatossa niin paljon. Haluan, että mahdollisimman moni lapsi pääsee kokemaan samaa urheilun tuomaa iloa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.