Tapahtui Alajärvellä 2019

VIITISENKYMMENTÄ eri järjestöä ja yhdistystä oli paikalla 7. toukokuuta järjestetyillä Järjestömarkkinoilla. Järjestötalon markkinakierros käynnistyi Alajärveltä. Torilla oli kuhinaa, kun ihmiset tutustuivat paikallisiin sekä valtakunnallisiin toimijoihin. Paneelikeskustelussa nousi esille vapaaehtoisten merkitys toimijoina ja kolmannen sektorin toiminnan rikastuttava vaikutus, joka näkyy kunnissa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.