• YRITTÄJÄYHDISTYKSEN masinoima, maaliskuussa järjestetty Vetonaattorit-hyväntekeväisyystapahtuma sai keräsi 1 930 euron potin Vedon junioritoiminnan hyväksi. Tapahtumassa nähtiin Superpesisjoukkueen ja jo uransa lopettaneiden pesäpalloilijoiden eli Konkareiden välisiä leikkimielisiä kisailuja useissa lajeissa, kuten tarkkuuslyönnissä ja pallopeleissä. Superit veivät voiton pistein 17–14.
  • K-MARKET Veto juhli 30-vuotista taivaltaan. Kauppias Ulla Laakso jatkaa äitinsä Irma Pyhälahden Vetohallissa alkamaa työtä yhdessä tyttärensä Mari Takalan kanssa. Lakeavaarassa vietetyssä henkilökunnan juhlassa yrittäjä Esa Pyhälahti sai Suomen Yrittäjien timanttisen yrittäjäristin 60 vuoden toiminnasta yrittäjänä. Sen luovuttivat Anne Niemi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjistä ja Susanna Korkiatupa Vimpelin Yrittäjien puolesta.
  • VIMPELIN Vedon Superpesis-kausi oli kaksijakoinen: runkosarjassa kuljettiin voitosta voittoon uuden pelinjohtajan Markku Hylkilän johdolla, pudotuspeleissä tekeminen ei ollut yhtä varmaa ja Kouvola vei pronssipeli-sarjan. Kesäkuussa Saarikentän kupeessa kuvattiin Ylen Saunapäivä-ohjelmaa, jonka ensimmäisessä jaksossa heinäkuussa seurattiin pesäpallo-ottelua saunalautan kannelta.
  • VIERESNIEMEN saunaremontti valmistui, ja avajaisia vietettiin kesäkuun alkupuolella. Uusittu sauna sai kehuja. Avajaistapahtuma käynnistyi Perjantai-pinkaisuilla ja jatkui leppoisalla yhteisellä ajalla saunomisen, uinnin ja makkaran paiston merkeissä. Vieresniemen potentiaalia hyödynnetään tekemällä alueelle kuntalaisten ja vierailijoiden iloksi muitakin parannuksia.

Tapahtui Vimpelissä 2019

Perinteinen kuvakooste, jossa muistellaan Vimpelin viime vuoden tapahtumia.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: