Väritädit ja Jykä kiertävät esiintymässä Kauhavan hoivakodeissa viikolla 51

Väritädit ja Jykä esiintyivät kesällä Evijärvellä.

Julkaistu:

Aihe:

LASTENMUSIIKKITEATTERIRYHMÄ Väritädit ja Jykä kiertää viikolla 51 esiintymässä Kauhavan hoivakodeissa.

Noin puoli tuntia kestävän esityksen teemana on joulumielen etsiminen: onko se jotain syötävää? Voiko sitä metsästää? Onko se tavaraa? Tätä pohditaan leikkien, laulaen ja yleisöä osallistaen.

Hoivakoteja on ohjeistettu kutsumaan paikalle myös lapsia, esimerkiksi läheisestä päiväkodista tai asukkaiden sukulaislapsia, jolloin syntyy ylisukupolvista vuorovaikutusta.

–Tavoitteena on esityksen kautta sytyttää muisto lapsuuden joulujen ilosta ja tunnelmasta hoivakodin asukkaiden sydämiin, esiintyjät kertovat.

VUONNA 2017 perustettu Väritädit ja Jykä koostuu teatteri-, musiikki-, sirkus-, kulttuuri- ja opetusalan ammattilaisista. Värikkäiden hahmojen ja mukaansatempaavien laulujen myötä esitykset tuovat iloista mieltä kaikenikäisille.

Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahasto myönsi heille toukokuussa 2019 apurahan joulukiertueen järjestämiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.