Markku Lumio hakee Rauman kaupunginjohtajaksi

Arkistokuva.

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kaupunginjohtaja Markku Lumio on ehdolla Rauman kaupunginjohtajaksi.

Rauman kaupunginjohtajan virkaa hakee kymmenen henkilöä. Heidän joukostaan valitaan haastatteluun pääsevät tämän viikon torstaina.

Virkaa hakivat myös Ari Korhonen Raisiosta, Vesa Lakaniemi Raumalta, Johanna Luukkonen Laitilasta, Hannu Mars Keuruulta, Juha-Matti Mäkinen Kokemäeltä, Antti Parpo Kaarinasta, Ilkka Salminen Tampereelta, Pekka Sundman Turusta ja Vexi Virtanen Niemisjärveltä.

Rauman nykyinen kaupunginjohtaja Kari Koski jää eläkkeelle ensi vuoden kesäkuussa. Hän on työskennellyt kaupunginjohtajana vuodesta 2012 lähtien.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.