Salmela palkittiin Pro Vimpeli -mitalilla

Heikki Salmela sai rintapieleensä Sam Leijonanmielen kiinnittämän mitalin.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Yksi tärkeimmistä myöntämisperusteista on yhteisöllisyyden kasvattaminen kunnassa omilla pyyteettömillä toimilla. Näkisin, että yhteisöllisyys ja talkootyö ovat meidän kuntamme kulmakiviä, kertoi palkinnon ideoinut ja mitalin suunnitellut kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli. –Meidän kuntaamme ei ole pelkästään rakennettu portaita ja tornia, vaan Heikki on pyyteettömästi omalla toiminnallaan edesauttanut talkoohengen ja yhteisöllisyyden kasvua.

Mitaleita tullaan Leijonanmielen mukaan jakamaan tulevina vuosina vain muutamia.

Kunnan kulttuuripalkinnon saivat Esko ja Anja Mäkelä. –Tänä vuonna Vimpelissä on tapahtunut jotakin aivan ainutlaatuista, joka liittyy kunnan syntyhistorian ja löytyy meidän vaakunasta, Leijonanmieli totesi viitaten syyskesällä tapahtuneeseen kalkkiuunin polttoon.

Yrittäjäpalkinnot myönnettiin maatalousyrittäjille Sami ja Mika Herralalle sekä Jouni Herralalle. –Ei ollut helppo valita tämän vuoden yrittäjää. Kahden parhaan joukkoon päässeistä oli mahdotonta sanoa tehdä valintaa, joten päätimme valita heidät kaikki. Valintaperusteina olivat yritysten valtava innovatiivisuus, kasvuhakuisuus, ekologisuus sekä energiaomavaraisuuden tavoittelu.

Itsenäisyyspäiväjuhlassa musiikkia esittivät trumpetistit Heikki Turpela ja Aaro Anttila sekä pianisti Riina Kivimäki. Leijonanmieli piti juhlapuheen, jossa totesi itsenäisyyden merkitsevän paitsi vapautta, myös velvollisuutta ja vastuuta auttaa kanssaihmisiä. –Vanhuksista ja nuorista on pidettävä huolta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.