Joulupuuroa meni lähes 300 lautasellista

Seon Marita Huhmarsalo poseerasi päivällä vierailleen pukin kanssa. Kuva: Henri Ruuska

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN joulunavaus järjestettiin tänä vuonna Seolla.

Perjantaipäivän aikana esimerkiksi kerättiin lahjoja Joulupuu-keräykseen, ja illan pääjuhlan ohjelmassa oli supersuosittu leijonien puurotarjoilu. Myös esikoululaiset esiintyivät ja kansanedustaja Janne Sankelo puhui runsaslukuiselle yleisölle.

Mainos

–Pippalot onnistuivat loistavasti. Puuroa oli varattu liki 300 hengelle, ja liki kaikki meni, Seon Marita Huhmarsalo kertoi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.