Alajärvellä etsitään maailman kauneinta joulukuusta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupunki haluaa tuoda joulumieltä ja rauhaa kaikille tällä leikkimielisellä kansainvälisellä kuvakilpailulla. Miljoonissa kodeissa ympäri maailmaa koristellaan joulun aikaan joulukuusi, ja oikeastaan vain yksi henkilö pääsee näkemään kaikki nämä kauniit kuuset. Tuo henkilö on tietenkin Suomen Korvatunturilla asuva joulupukki. Näistä kokemuksista joulupukki ei kuitenkaan juurikaan kerro muille. Sen vuoksi näiden valokuvakilpailujen joulukuusikuvien avulla ihmiset pääsevät näkemään, millaisia joulukuusia eri puolilla Suomea ja maailmaa on. Alajärven kaupunki lupaa, että valokuva kauneimmasta joulukuusesta lähetetään joulupukille Korvatunturille.

Kuvakilpailuun voi osallistua Instagramissa lisäämällä kuvaan #alajarvenjoulu6 tai Alajärven kaupungin Facebook-sivulla. Osallistua voi 25.12.2019 saakka. Kaunein joulukuusi palkitaan yllätyslahjalla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.