Vimpeliä johtaa itsenäisyyspäivästä eteenpäin Leijonanmieli

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Vimpelissä kunnanjohtajat ovat vaihtuneet useaan otteeseen, nyt vaihtuu kunnanjohtajan nimi, mutta ei kuitenkaan mies itse, toteaa Sami Gustafsson lähettämässään tiedotteessa.

–Minulla on ollut nimenmuutosprosessi vireillä jo yli vuoden ajan, eli jo ennen kuin minut valittiin kunnanjohtajaksi Vimpeliin.

Nimen osalta asiasta tuli virallista vasta joulukuun alussa.

–En ole isäni kanssa tekemisissä, jonka nimeä kannan, joten en tunne sukunimeäni omakseni, Gustafsson perustelee.

Tämän vuoksi hänellä on ollut harkinnassa jo pitkään sukunimenvaihdos.

–Haluan että suvullani ja sukunimelläni on merkitys ja tarina.

Gustafsson sanoo pohtineensa uutta sukunimeään pitkään.

–Lukuisia eri vaihtoehtoja kartoittaessani päädyin vaihtoehtoon Leijonanmieli. Oma siskoni kun on kutsunut minua tällä nimellä jo lapsuudesta asti.

Gustafsson sanoo, että uusi sukunimi kuvastaa myös hänen isänmaallista luonnettaan leijonan ollessa Suomen kansallinen symboli

–Sekä myös päättäväistä, lähes horjumatonta pohjalaista mieltäni joka minulle tulee verenperintönä. Pitkän harkinnan jälkeen päätin valita itselleni uuden sukunimen jolla on tarina, ja joka todennäköisesti jää ihmisille myös mieleen.

Itsenäisyyspäivästä eteenpäin Sami Gustafsson on Sam Leijonanmieli.

–Samalla kupongilla sai myös vaihtaa etunimen, vaihdoin etunimeksi: Sam, koska se sointui hyvin yhteen uuden sukunimen kanssa. Kuntalaisten, tai kenenkään muun osalta tämä ei muuta mitään. Olen edelleen Sami kaikille kuntalaisille nyt ja aina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.