Joulumarkkinoilla oli tunnelma kohdallaan

Ulla Laakso, Susanna Korkiatupa ja Teija Uitto-Kohonen palvelivat yrittäjäyhdistyksen joulukahviossa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Uudistus on otettu hyvin vastaan, kertoi asiaa Vetovoimaa ja viihtyvyyttä -hankkeessa valmistellut Teija Uitto-Kohonen. –Myyntipaikkoja varattiin 30 eli tuplamäärä viime vuoteen verrattuna. Myyjiltä on tullut palautetta, että tunnelma on kohdallaan!

YKSI myydyimmistä tuotteista oli perinteisesti Vimpeli-Seuran tuottama Vimpelin Joulu -lehti. Sitä meni kaupaksi 170–180 kappaletta. –Minulla on kaikki vuodesta 1984 lähtien, jolloin palasimme Vimpeliin, kertoi Helena Kohonen tehdessään kaupat uudesta numerosta. –Tykkään katsoa kuvia vanhasta Vimpelistä!

Lehteä myyneillä Aila Aholla ja Tuulikki Korkia-aholla on kaikki julkaistut numerot tallessa. –Selaan niitä, kun kysytään jotain tietoa. Koko sarjan sisällysluettelo on tekeillä, hakemisto, josta etsitty tieto selviäisi nopeasti, Aho totesi.

Anja Rentola on teetättänyt itselleen puuttuvat lehdet, ne aivan ensimmäiset, sekä matkan varrella kadonneet. –Se on kunniakysymys, hän naurahti. –Sieltä tarkistetaan, milloin kukakin on kuollut ja syntynyt, istutaan kökässä olohuoneen lattialla ja selataan etsien milloin mitäkin tietoa. Lehti on mukava muisto, joka pitää hankkia vuosittain. Se luetaan aina kannesta kanteen.

LAKANIEMI-Pokela-Pyhälahti -kyläseura möi uutta seinäkalenteria, jonka kuvat ovat Simo Metsäpellon ja Harriet Lakaniemen ottamia. –Tämä on tehty mahdollisimman paikallisin voimin myös sivunvalmistuksen ja painon osalta, kertoi Eija Pippola. –Järviseudun Sanomat sponsoroi sivuvalmistuksen ja saimme avustuksen Töysän Säästöpankki-säätiöltä. –Kalenterin voi hankkia joulukortiksi tai koti-ikävään. Siitä on otettu 400 kappaleen erä ja jos se myy hyvin, tarkoitus on tehdä kalenteri myös ensi vuonna, sanoi Kaisa Alanen.

VETO-FANIEN pöydältä pullat myytiin heti loppuun. Merja Tuomela valmistautui myyjäisiin tiistaista asti, jolloin hankki tarvikkeita. Opetuskeittiössä paistettiin 80 rasiallista joululaatikoita. Wienereiden teossa mukana olivat Kaija Pilbacka ja Anne Niemi. –Rahat käytetään tempauksiin ja kekkereihin, kuten kylän koristelemiseen, poikien ja koko kylän hyväksi, Tuomela totesi. –Yhdessä tekeminen on parasta!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.