Musiikillinen joulunäytelmä Lappajärven kirkossa

Julkaistu:

Aihe:

Näytelmä on toteutettu pääasiassa paikallisin voimin. Esitykseen osallistuu runsaasti näyttelijöitä, Lappajärven seurakunnan lauluryhmä Laudamus, tanssiryhmä sekä kanttori Satu Pohjonen, joka säestää pianolla muun muassa esityksen yhteislaulut.

Mukana on myös viuluista ja harmonista koostuva säestysryhmä Kaustiselta. Säestysryhmä esittää sekä hengellisiä joululauluja että perinteisiä kaustislaisia pelimannisävelmiä.

NÄYTELMÄN käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaava Lappajärven seurakunnan nuorisotyönohjaaja Maria Stenman kertoo haaveen musiikilliseen joulunäytelmään syntyneen pääsiäisnäytelmän jälkeen, kun eräs isonen totesi perinteisen jouluevankeliumin olevan tylsä.

– Minä lupasin, että tänä jouluna jouluevankeliumi esitetään sillä tavalla, että se ei ole tylsä, Stenman sanoo.

Stenmanin mukaan lauluryhmä Laudamuksen kanssa on harjoiteltu jo pitkin syksyä, mutta näyttelijöiden ja soittajien kanssa harjoitukset alkavat vasta esitysviikolla.

Mira Laurila

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.