Ville Lapinkorpi iski kolmesti ottelussa JPK:ta vastaan

Mika Ilomäellä oli lauantaina kahden maalin ja yhden syötön iltapuhde.

Julkaistu:

Aihe:

Alkulaukauksen kotijoukkueen voitolle iski Vimpelistä lähtöisin oleva Ville Lapinkorpi, joka on siirtynyt Jeppiksen II-divisioonassa pelaamiensa kausien jälkeen Los Bombersiin. Niin ikään Vimpelin kiekkoperinteitä jatkava Mika Ilomäki teki tasoituksen ajassa 16:58 Oskari Koskenmäen ja Kalle Hentusen syötöistä, mutta vastustaja pääsi yllättämään maalivahti Tuomo Sillanpään vielä ennen erän päättymistä.

Toinen erä oli tapahtumia täynnä. Runsaiden jäähytuomioiden lisäksi pöytäkirjaan merkittiin Paavo Sillanpään Ilomäen ja Koskenmäen avustamana tekemä alivoimamaali, Aatu Saikkosen viimeistely Mitja Mäntyniemen syötöstä sekä ylivoimamaali, jossa Jere Vainio tarjoili kiekon Ilmäelle. Pietarsaarelaiset onnistuivat kavennuksessa numeroihin 3–4.

Kun kolmatta erää oli pelattu viitisen minuuttia, Los Bombers tasoitti. Paavo Sillanpää vei JPK:n jälleen johtoon alle minuutin kuluttua. Ville Lapinkorpi tasoitti numeroiksi 5–5 ja lisäsi vielä viimeisellä minuutilla loppunumeroiksi 7–5, kun Fredrik Björklund oli välissä onnistunut rangaistuslaukauksessaan. 38-vuotias Lapinkorpi on iskenyt kuudessa pelaamassaan ottelussa 11 maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Hän on lohkon neljänneksi kovin pisteidentekijä.

Simon Liljekvist torjui Los Bombersin maalilla 39 kertaa, kun Tuomo Sillanpäälle merkittiin 27 torjuntaa.

JPK on sarjassa tilalla kuusi kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä. JPK:n Ilomäki on lohkon pistepörssin seitsemäs tehoilla 8 + 8.

Seuraava ottelu järviseutulaisilla on perjantaina kotihallissa, kun vastaan asettuu MIF Team, joka on JPK:n kanssa samoissa pisteissä, sijaa alempana. Kiekko putoaa jäähän kello 18.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.