Itsenäisyyspäivänä myönnetään ensimmäinen ProVimpeli-palkinto

Vimpelin kunnan ja seurakunnan itsenäisyyspäiväjuhlassa iso rooli on upealla puhallinmusiikilla. Tänä vuonna kuullaan trumpettia.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Itsenäisyyspäiväjuhla 6.12.2019 käynnistyy kello 9.30 kynttilöiden sytyttämisellä sankarihaudalle. Kello 10 alkaa jumalanpalvelus, jossa saarnaa kirkkoherra Ilkka Lehto ja esiintyvät Vimpelin Mieslaulajat. Jumalanpalveluksen jälkeen käynti sankarihaudalle, jossa lauletaan virsi 577: 1-4 ja lasketaan seppele kunnan ja seurakunnan toimesta. Mieslaulajat esittävät Finlandia-hymnin.

Ohjelman jälkeen tarjoillaan kahvi seurakuntatalolla ja itsenäisyyspäiväjuhla aloitetaan kello 12. Ohjelman juontajana toimii kunnanvaltuuston puheenjohtaja Matti Latvala. Musiikista vastaavat Heikki Turpela ja Aaro Anttila, trumpetti, sekä Riina Kivimäki, piano. Juhlapuheen pitää kunnanjohtaja Sami Gustafsson. Juhlassa jaetaan kunnan yrittäjäpalkinto, kulttuuripalkinto ja ProVimpeli palkinto. Juhla päättyy virteen 170: Jumala Ompi Linnamme ja Maamme-lauluun.

ProVimpeli-palkinto on Sami Gustafssonin ideoima. –Se myönnetään yhteisöllisyyden ja Vimpelin elinvoiman kasvattamisesta omalla pyyteettömällä toiminnalla, hän avaa palkinnon perusteita.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.