Veto on valmis taistelemaan voitoista viikonlopun otteluissa

19-vuotias Taru Timo pelaa Vedon joukkueessa takamiehenä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Täpärien tappioiden jälkeen joukkue pyrkii pitämään pelin koossa loppuvihellykseen saakka. Veto on pelannut nyt seitsemän ottelua ja saanut kaksi pistettä. Joukkue on sarjan toiseksi viimeisenä ennen HyPoa.

–Viikonlopun matseja on odotettu innolla pienen pelitauon jälkeen, kertoo Taru Timo. –Joukkueella on hyvä fiilis päästä pelaamaan. Peleihin on valmistauduttu viikon treeneissä hyvin ja olemme valmiita taistelemaan voitoista! Mennään tilanne ja peli kerrallaan ja taistellaan niistä paras mahdollinen lopputulos.

Viikonlopun otteluista ensimmäinen käynnistyy lauantaina kello 17 Espoonlahden urheiluhallissa. Illan vastustaja, EBT, on sarjataulukossa kuudentena kahdeksalla pisteellään. Amerikkalaisvahvistukset Hannah Little ja Carly Boag ovat molemmat pallotelleet joukkueelleen pisteitä keskimäärin 17 per ottelu. Vahvat kotimaiset pelaajat Lotta Eräkangas ja Sanni Tuomisto etunenässä tukevat heitä, ja kauttaaltaan joukkueesta löytyy taistelijoita ja ratkaisijoita.

Sunnuntaina pallo nousee ilmaan kello 13 Tapiolan Liikuntahallilla. Tapiolan Hongassa on vastassa kova amerikkalaiskolmikko: Donnaizha Fountain, entinen vetolainen, on tehnyt 18,9 pistettä per ottelu ja lähes samoihin pisteisiin ovat päässeet Chelsea Waters sekä Haiden Palmer. Honka on voittanut kolme pelaamastaan kahdeksasta ottelusta ja on sarjataulukossa sijalla seitsemän.

Otteluita voi seurata Elisa Viihde Sport -palvelusta.

Seuraava kotiottelu pelataan jo keskiviikkona 27. marraskuuta. Vimpeliin saapuu Forssan Alku, joka on voittanut kuusi pelaamastaan kahdeksasta ottelusta.

KUN haluttu opiskelupaikka ei auennut, tuntui luonnolliselta jatkaa Vedossa pelaamista, kertoo Taru Timo. –Tällä hetkellä täällä pystyn keskittyä koripalloon täysin. Henkilökohtaiset odotukset kaudelle olivat kehittyä ja mennä eteenpäin koripalloilijana. Olen kuitenkin vielä aika nuori ja uskon, että kun luottaa omaan tekemiseen ja taitoihin, kaikki ovet ovat vielä avoinna.

Joukkueen suhteen Timon odotukset olivat, että Veto pystyisi pelaamaan joukkueena hyvin ja haastamaan sarjan ennakkosuosikkeja.  –Omalta kohdalta alkanut kausi on ollut tasaista suorittamista, mutta joukkuepelin kehittyessä uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta vielä enemmän. Pieni parannus hyökkäyksen ja puolustuksen joukkuepelaamiseen auttaa meidät saavuttamaan pudotuspelipaikan, Timo uskoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.