Itsenäisyyspäivä näkyy Kauhavalla monessa paikassa

Julkaistu:

Aihe:

ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ vietetään Kauhavalla monessa paikassa.

Pääjuhla on Härmän kylpylässä itsenäisyyspäivänä perjantaina 6. joulukuuta kello 13 alkaen. Juhlaa edeltävät jumalanpalvelukset ja seppeleenlaskut kaikissa Kauhavan alueen kirkoissa. Pääjuhlassa puhuu Etelä-Pohjanmaan ely-keskuksen ylijohtaja Mika Soininen. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa musiikkiesityksiä ja Kauhavan kulttuuripalkinnon luovutus.

Itsenäisyyspäivän juhlinta aloitetaan kuitenkin jo edellispäivänä, viidesluokkalaisten omalla juhlalla Ylihärmän kirkonkylän koululla torstaina 5. joulukuuta kello 9.30 alkaen. Vuosittain toistuva tapahtuma juhlallisine kättelyineen ja ohjelmineen on osa Kauhavan esi- ja perusopetuksen kulttuurikasvatussuunnitelmaa.

Torstaina vietetään myös nuorten Kauhava 10 -gaalaa Hela-ravintolassa. Sen järjestää nuorisovaltuusto.

Myös useat Kauhavan alueen koulut viettävät omia itsenäisyyspäiväjuhliaan ja Härmän ja Kauhavan lukioissa juhlitaan uusia ylioppilaita.
 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.