Aki Paavolan sijainen: ”Toivon voivani rikastuttaa seurakuntaa kokemuksellani”

Laura Lahdensuo on valittu kirkkoherran sijaiseksi. Kuva: Lapuan tuomiokirkkoseurakunta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN kirkkoherran sijaiseksi valittiin seuraavaksi puoleksi vuodeksi lapualainen Laura Lahdensuo.

Hän kertoo, että häntä kysyttiin Evijärvelle Lapuan tuomiokapitulista. Hetken pohdittuaan hän päätti vastata myöntävästi.

–Olen työskennellyt jo pitkään kotiseurakunnassani ja ajattelin, että on hyvä välillä nähdä myös toisen seurakunnan elämää. Toivoisin, että voisin vastavuoroisesti rikastuttaa Evijärven seurakuntaa omalla kokemuksellani.

Lahdensuo asuu Lapualla kuusihenkisen perheensä kanssa. Hän on työskennellyt pappina paikallisessa seurakunnassa 16 vuoden ajan, ja muutaman vuoden ajan hän on toiminut myös esimerkiksi lapsityöohjaajana. Papiksi hänet vihittiin 18 vuotta sitten, jolloin hän aloitti Jurvan seurakuntapastorina.

Evijärvi ei ole Lahdensuolle entuudestaan tuttu paikka. Hän kuitenkin sanoo aikovansa palvella pappina uutta seurakuntaansa sanan ja sakramenttien kautta ja tuoda armon sanomaa elämän keskelle.

–Kirkkoherran sijaisena pyrin myös parhaani mukaan luomaan edellytyksiä monipuoliselle seurakuntaelämälle. Tätä työtä tehdään yhdessä työntekijöiden, luottamushenkilöiden ja koko seurakunnan kanssa.

Lahdensuon ensimmäinen työpäivä Evijärvellä on ensimmäisen adventtisunnuntain messu.

–Odotan innolla, että saamme aloittaa uutta kirkkovuotta ja laulaa Hoosiannaa yhdessä, hän kertoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.