Joulusukka-keräykseen kaivataan lahjoituksia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Joulusukka-jouluapukeräys on oman kunnan väkeä, etenkin lapsiperheitä varten, ja on käynnissä 5. joulukuuta saakka. Toimimme yhteistyössä Järvi-Pohjanmaan sosiaali- ja perhetyön ja seurakuntien diakoniatyön kanssa. Haluaisimme sydämestämme jakaa lahjat heidän kauttaan tarvitseville. Ota yhteyttä Joulusukan väkeen, jos haluat lahjoittaa keräykseen, tarvitset lahjan tai tiedät jonkun, joka tarvitsee! Joulusukan väen yhteystiedot löydät Facebookista tai julisteista kylältä. Olemme myös mukana Vimpelin joulumarkkinoilla 30. marraskuuta.

ENTISEN Järviseudun Sairaalan tiloissa palvelevat Vaatepankki ja EU:n ruoka-apujako ovat avoinna yli kuntarajojen. –Lapsiperheet, tulkaa hakemaan ja tuomaan vaatteita, tarjolla on myös jonkin verran harrastusvälineitä ja vauvanhoitotarvikkeita, Pihlaja kehottaa. EU-ruokaa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville.

Vaatepankki ja ruoka-apu ovat auki joka kuun toinen lauantai. Joulukuussa ne palvelevat myös lauantaina 7. joulukuuta. –Vuoden alusta lisäämme yhden avoimien ovien arkipäivän loppukuulle. Sosiaali- ja perhetyön kautta vaatteita ja ruokaa pääsee hakemaan muulloinkin kuin avoimien ovien päivänä.

SINUN Joulusi -tapahtuma sai hyvän vastaanoton viime vuonna ja toteutetaan nyt uudelleen. Jouluaattona Jäykäntuvalla järjestettävä Sinun Joulusi on kaikille vimpeliläisille avoin. Kello 15–18 välisenä aikana ohjelmassa on jouluhartaus, jouluateria ja mahdollisesti joulupukkikin.

Moms for Kids on yhdistys, joka toimii vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin kristilliseltä pohjalta. Vaatepankki ja Ruoka-apu kaipaavat vapaaehtoisia, ja Anu Pihlaja kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä. –Halu olla mukana ja vapaa käsipari riittävät, toimintaan voit sitoutua sen verran kuin sinulla on mahdollisuus. Tule mukaan joko lahjan saajana tai antajana – molemmille tulee hyvä mieli.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.