Joululauluja, tehtävänratkontaa ja lahjatoiveita pukille Evijärven joulupolulla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

TÄNÄKIN vuonna joulutunnelmaan virittäydytään Evijärven joulupolulla perjantaina 29. marraskuuta.

Polku kulkee kello 18–20 Jannen koneen takaa lähtevää Laituritietä pitkin venerantaan ja sieltä Pihlajarinteen kerhohuoneelle.

Polun varrella kuunnellaan ja lauletaan partio- ja joululauluja yhdessä partiolaisten kanssa, seurataan teatterikerholaisten esitystä (kello 18.15 ja 18.45), paistellaan nuotiolla makkaraa ja ratkotaan jouluisia tehtäviä.

–Joulupukki on tavattavissa polun alkupäässä. Hän odottaa innolla lasten kuulumisia ja lahjatoiveita. Rohkeimmat voivat vaikka napata yhteiskuvan joulupukin kanssa, MLL:n Evijärven paikallisyhdistyksen Elina Paalanen kertoo.

Pihlajarinteen kerhohuoneella on askartelupiste ja arpojen myyntiä sekä tarjolla glögiä, mehua ja pipareita. Seurakunnan kahvila Taukotuvalla on tarjolla riisipuuroa sekä myynnissä kahvia ja joulutorttuja. Askarteluja voi halutessaan käydä ripustamassa S-Marketin pihassa olevaan joulukuuseen, jossa ne ilahduttavat ihmisiä joulukuun ajan.

–Polku on valaistu ulkotulilla. Tästä syystä toivomme, että perheen pienimmillä on aikuinen mukana.

Joulupolkua ovat järjestämässä MLL, 4H, seurakunta, Lions Club, partio, Järvilakeuden kansalaisopiston teatterikerho Tirlittan ja kirkonkylänkoulun vanhempainyhdistys.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.